Try Out’s De Grens in Cultuurcentrum Diepenheim, 28-30 juli 2017

Heel maand juli werken Ekaterina en Chris Koolmees aan vervolg van hun succesvolle productie De Weg, DE GRENS. Zij zijn te gast in Cultuurcentrum Herberg De Pol Diepenheim, waar zij alle tijd en ruimte krijgen om aan deze nieuwe voorstelling te werken. Op 28,29 en 30 juli  2017 om 14.15 speelt Ekaterina 3 try-outs van deze voorstelling in Diepenheim. De tijden worden binnenkort bekend gemaakt. Het adres is:

Cultuurcentrum Herberg De Pol, Raadhuisstraat 8, 7478 AG Diepenheim, 0547-352911

Meer info

 

DE GRENS

 De Grens is het vervolg op de succesvolle muziektheater voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een aangrijpend verhaal door de ogen van een 16 jarige. Over een lange weg die eindigt bij een veilig politiebureau, op de Wallen in Amsterdam.

De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Ekaterina vertelt over het leven in de diverse opvangcentra, over de aziel-procedures, over macht en onmacht, en de zoektocht naar een nieuwe identiteit. Ontheemd, in een maatschappij waar ze nog geen deel van mag zijn.

Ze zoekt haar plek, koestert haar hoop en beschermt haar droom; een gewoon leven, zoals iedereen.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij oordeel en onrecht. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp.

De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland.

 

‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’

==========================================

DeGrens1