Ekaterina in Eisler On The Go

Ekaterina speelt de rol van Louise (de vrouw van Hanns Eisler) in muziektheatervoorstelling Eisler On The Go van de Kameroperaproject. De voorstelling reist heel maand mei door de Nederlandse theaters.

Eisler On The Go is een muziektheaterproject van Kameroperaproject die een verhaal van Hanns Eisler vertelt.
Eerst als beroemdheid gastvrij onthaald, word je vijftien jaar later het land uit gezet. Wat doet dat met je?
Musical-grootheid Jon van Eerd toont zich van zijn serieuze kant in deze muziektheatervoorstellingDe Verenigde Staten anno 1947: een hardvochtig politiek klimaat dat angst koestert en voedt, over heimwee, over botsende wereldbeelden en neurotische fixaties op slecht begrepen ideologieën. Verontrustend actueel.
Ekaterina speelt de rol van Louise, de vrouw van Hanns Eisler.
Eisler On The Go gaat op 4 mei 2017 in première in het Compagnietheater Amsterdam en toert tot 26 mei 2017 door heel Nederland.

Meer info en kaarten